2014-03-09 08:25:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem érzi jól magát

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem leli ma a helyét, nem tud örülni semminek, egyszerűen úgy érzi, mintha nem éppen ott lenne, ahol szeretne. Ezért futkos, s keresgél állandóan új kalandot. Pedig lehet, hogy éppen meg kellene nyugodnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az élet különös módon rendezi át a viszonyait. Ami tegnap még lehetetlen volt, mára valósággá válhat. És fordítva is: ami eddig természetes volt, most hirtelen semmivé válhat. Önt nagyon megviselik a változások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megint azon rágódik ezen a hétvégén, hogy munkahelyet kellene változtatnia. Ha az irányt még nem tudja, akkor ma erre is jó ötlettel szolgálhat egy baráti beszélgetés, vagy újsághír, esetleg Internetes hirdetés.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene folyton kétértelmű megjegyzésekkel mérgeznie a társkapcsolatát. Ha továbbra is szeretetben akar élni a társával, akkor vegyen kicsit vissza a cinizmusból és a folytonos froclizásból. Ennél többet érdemel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

El kellene gondolkodnia azon, hogy mit vár a jelenlegi kapcsolatától. Hogy örök időkre szól, avagy csak szórakozik egy kicsit. Eljött az idő, amikor ezt már el kell döntenie. Vége a könnyű napoknak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A saját önfejűsége az oka annak, hogy tönkreteszi a hétvégéjét. Több kompromisszumkészségre és beleélő megértésre lenne szüksége, ha együtt akar működni a családtagjaival. És ne gondolja azt, hogy csakis önnek lehet igaza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha tegnap nem állt neki a nagytakarításnak, akkor a mai napon már ne is fáradjon. Szentelje inkább annak ezt a hétvégét, aminek való: pihenésnek, szórakozásnak, önművelésnek. Látogassanak meg együtt egy múzeumot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma különösen nehezen viseli el az olyan emberek társaságát, akik folyton csak fecsegnek, és örökké a saját hangjuk bűvöletében élnek. Nem kell tűrnie, ha ilyet tapasztal, egyszerűen lépjen le angolosan. Ne is magyarázkodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már megint álomvilágban él, a saját álmai bűvöletébe került. Ezzel egészen jól elvan mindaddig, amíg a realitások nem figyelmeztetik túlságosan arra a távolságra, amely a valóság és az illúziók között van.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyomott hangulatban ébred, melyet a tegnap esti mulatozásnak is köszönhet. A frusztrációját csak fokozza, ha megint magányosan tért haza a szórakozásából. Annál már csak az rosszabb, ha nem kívánt társaságban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön szeret mindig két legyet ütni egy csapásra. Most is arra vágyik, hogy biztos otthona, hű kedvese is legyen, meg egyéjszakás kalandjai is időnként. Ezzel nagyon nagy terhet tesz a kedvesére. Nem érdemli meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem érzi jól magát a bőrében, úgy véli, hogy túlsúlyos. Az ellenszer most sem lehet más, mint ami mindig is volt. Több sport, mozgás, kevesebb és megválogatottabb étel. Kezdje el már ma!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: